Nieuws

Certificaten

  partner

Bereken uw prijs

De prijzen voor Wase Windstroom zijn duidelijk en eenvoudig.

Het formulier hieronder helpt u om snel te weten wat uw jaarlijkse energiekost zal zijn op basis van de ingevoerde gegevens. Vul voor elke elektriciteitsmeter uw jaarlijkse verbruik in, uitgedrukt in kWh, evenals uw postcode.
 

Let op!

Dit zijn tarieven voor het komende jaar. Vergelijk ze niet met uw vorige afrekeningsfactuur. Heffingen stijgen eveneens jaarlijks en bepalen mee de totale factuur.

 

Het eindbedrag bevat alles! Ook de distributienettarieven, de meterhuur, alle heffingen en taksen en is inclusief BTW. Voor die prijs ontvangt u dus een jaar lang groene elektriciteit, geleverd door onze windturbines.

Energieheffing energiefonds

Deze bijdrage zal op onze facturen onder de term bijdrage energiefonds vermeld worden. Dit is een heffing die, volgens de voorschriften van de overheid. De heffing werd laatst aangepast op 01 januari 2018. Via deze link kan u het bedrag van deze heffing vinden (tabel onderaan de pagina).

Prosumententarief

Voor bedrijven met zonnepanelen en een terugdraaiende teller wordt sinds 01/07/2015 bijkomend ook het prosumenten-tarief aangerekend. Het prosumenten-tarief is gebaseerd op het vermogen van de omvormer die hoort bij uw zonnepanelen. Op basis van dit vermogen berekent EANDIS (de netbeheerder) de kost. Wase Wind is verplicht u dit tarief aan te rekenen en het door te storten aan de netbeheerder. Meer informatie over het prosumenten-tarief vindt u op de website van VREG.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

Maak een contract aan