Windpark Baggaart

23 jan

0 reacties

Windpark Baggaart

Na verschillende onderzoeken en studies vonden we een geschikte locatie ten zuiden van de E34 in Moerbeke en Stekene voor de ontwikkeling van een nieuw windpark. Er ligt nu een voorstel op tafel van Wase Wind en Fortech in samenwerking met ENGIE Electrabel voor de bouw van zes windturbines . Het windpark zal voldoende elektriciteit kunnen opbrengen voor alle gezinnen in Moerbeke en Stekene.

windpark Baggaart

Zoals u dat van ons gewoon bent willen we graag informatie geven over het windpark. We hebben via De Post aan alle inwoners van Stekene en Moerbeke een folder gestuurd met de uitnodiging van de informatievergaderingen. Helaas hebben we vastgesteld dat niet iedereen een uitnodiging heeft ontvangen, waarvoor onze verontschuldiging. Daarom melden we u ook graag via deze weg de data van de informatievergaderingen (zie hieronder).

Zaterdag 11 februari tussen 14 en 16 u kan u ook een kijkje nemen onderin de windturbine 'Nobel' in het windpark Duikeldam langs de E34 in Vrasene. De gidsen van Wase Wind geven er meer informatie over windenergie en de werking van een windturbine. Uiteraard zullen ook de plannen van het nieuwe windpark Baggaart beschikbaar zijn.

Informatiemomenten Windpark Baggaart.

Dinsdag 24 januari 2017, 20u Parochiecentrum ‘t Helleke, Preekekeplein 8, 9190 Stekene

Woensdag 1 februari 2017, 20u Buurthuis Kruisstraat, Weststraat 13, 9180 Moerbeke

Donderdag 9 februari, 20u OC Boudelo, Kasteelstraat 23, 9190 Klein-Sinaai

Zaterdag 11 februari 2017, 14u - 16u windturbine Nobel, Duikeldam, Vrasene

 

 

download pdfUitnodigingsfolder

 

 

Reageer