Stap over naar wind

Steeds meer bedrijven kiezen voor Wase Wind. En dat is ook begrijpelijk. Er zijn veel voordelen aan die keuze.

100 % groene energie

Met Wase Windstroom profileert u uzelf als een onderneming die begaan is met het leefmilieu. De stroom uit onze windparken is voor 100 % afkomstig uit windenergie, onuitputtelijk en CO2-vrij. En het EMAS-label bewijst dat we dit op de best mogelijke manier doen.
 

Eén scherpe all-in prijs

Een competitief en duidelijk tarief voor de energielevering in uw bedrijf.  Een all-in tarief, waarbij werkelijk alles inbegrepen is: transport- en distributienetvergoeding, wettelijke taksen, bijdragen. Dat is wat Wase Wind typeert.
 

Transparante factuur

Doordat we een duidelijke all-inprijs geven is het heel eenvoudig om uw factuur te controleren. Ook onze algemene voorwaarden hebben geen verborgen kleine lettertjes.
 

Gunstige voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn duidelijk en transparant. U bent bijvoorbeeld vrij om op elk moment en zonder kosten uw contract op te zeggen. De netbeheerder bepaalt wel dat de stroomlevering minstens voor drie maanden geldt. Er zijn ook geen andere verborgen kosten bij Wase Wind.
 

Een bijzondere band met elke klant

Alle klanten van Wase Wind zijn mede-eigenaar van het bedrijf. Klanten komen dus altijd op de eerste plaats en beslissen mee over de toekomst van Wase Wind.

Wase Wind is kleinschalig en vlakbij. De medewerkers van Wase Wind zijn geen verre onbereikbare consulenten, maar mensen die verrassend dichtbij met u meedenken.
 

Eenvoudige instap

Overschakelen van een andere energieleverancier? Een spiksplinternieuw gebouw op  groene energie doen draaien? Zonnepanelen in combinatie met Wase Wind?

Dat kan allemaal! Wij zorgen voor een snelle en vlotte start bij Wase Wind. Er verandert niets aan uw kabels of tellers. Voor mensen met zonnepanelen blijft ook alles gelijk. Het systeem met uw groenestroomcertificaten blijft zoals het nu is.
 

Enkel elektriciteit

Wase Wind levert enkel 100% groene stroom uit de windturbines. Voor gas kan u een andere leverancier kiezen. Verkoop van gas en elektriciteit zijn niet gekoppeld aan elkaar.
 

Mooi dividend

Als klant en aandeelhouder ontvangt u jaarlijks een dividend. Onze winst vloeit dus terug naar u.

En het mooiste is: u investeert met uw aandeel in Wase Wind zelf in deze windturbines! U krijgt bovendien geregeld informatie over onze windturbines.

Milieubewust ondernemen is een van de  redenen waarom we voor Wase Windstroom kiezen. Maar zeker ook de heldere en voordelige prijs speelt een rol. - Berten Meersschaert, fruitbedrijf Berckelaer, Sint-Gillis-Waas

 

Algemene voorwaarden