Waarom Wase Wind kiezen

Steeds meer mensen kiezen voor Wase Wind. En dat is ook begrijpelijk. Er zijn veel voordelen aan die keuze.
 

100 % groene energie

Wase Windstroom is de beste keuze voor het milieu en de natuur. De elektriciteit uit onze windparken is voor 100 % afkomstig uit windenergie, onuitputtelijk en CO2-vrij. Het EMAS-label bewijst dat we dit op de best mogelijke manier doen.

En het mooiste is: u investeert met uw aandeel in Wase Wind ook zelf in de Wase Windturbines. U krijgt bovendien geregeld informatie over de werking van de turbines.
 

Eenvoudige aansluiting

Overschakelen van een andere energieleverancier? Een nieuwe woning op groene energie doen draaien? Zonnepanelen in combinatie met Wase Wind?

Dat kan allemaal! Wij zorgen voor een snelle en vlotte start bij Wase Wind. Er verandert niets aan uw kabels of tellers. Voor mensen met zonnepanelen blijft ook alles gelijk. Het systeem met uw groenestroomcertificaten blijft zoals het nu is.
 

Een gunstige prijs

We leveren elektriciteit voor een gunstige prijs, die voor 1 jaar vaststaat. Dat maakt uw factuur voorspelbaar én eenvoudig te controleren. Acht weken voor het einde van de tariefperiode ontvangt u de nieuwe tarieven voor het volgende jaar. Op dezelfde duidelijke manier. 

 

Een bijzondere band met elke klant

Alle klanten van Wase Wind zijn mede-eigenaar van het bedrijf. Klanten komen dus altijd op de eerste plaats en beslissen mee over de toekomst van Wase Wind.
 

Mooi dividend

Als Wase Wind winst maakt, dan is die voor u. Als aandeelhouder ontvangt u jaarlijks een dividend. Wase wind voert een voorzichtig beleid en tot nu toe kon er elk jaar een dividend van ten minste 5 procent worden gegeven. Zoals u weet zijn de rendementen uit het verleden geen garantie voor de toekomst.
 

Uitstekende klantenservice

Het Wase Wind-team is verrassend dichtbij. Wij werken niet met verre onbereikbare consulenten. We beantwoorden met interesse uw vragen en zoeken samen met u naar oplossingen.
 

100% score bij Greenpeace en Test Aankoop

Greenpeace en Test Aankoop namen samen de verschillende energieleveranciers onder de loep. Wase Wind krijgt al jaren na elkaar de maximale score. En daar zijn we fier op!
 

Gunstige voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn duidelijk en transparant. U bent bijvoorbeeld vrij om op elk moment en zonder kosten uw contract op te zeggen. De netbeheerder bepaalt wel dat de stroomlevering minstens voor drie maanden geldt. Er zijn ook geen andere verborgen kosten bij Wase Wind.
 

Enkel elektriciteit

Wase Wind levert enkel 100% groene stroom uit de windturbines. Voor gas kan u een andere leverancier kiezen. Verkoop van gas en elektriciteit zijn niet aan elkaar gekoppeld.
 

Hartelijk dank voor de snelle reactie. Dit bewijst nog maar eens hoe klantvriendelijk jullie werking is. Weerom een pluim op de hoed van Wase Wind. - Tom Roelants, Temse

 

Vroeger waren we afhankelijk van een grote maatschappij. Met Wase Wind varen we een onafhankelijke koers. Ik kom dagelijks voorbij de windmolens en heb dan toch een fierheid als ‘mijn’ molens draaien. - Danny Andries, Beveren

 

Algemene voorwaarden