Nieuws

Mijn Wase Wind

07 nov

0 reacties

www.offon.be: informatie over het mogelijke stroomtekort

De nieuwe overheidswebsite offon.be bundelt alle beschikbare informatie over het mogelijke stroomtekort deze winter in ons land. De stroomindicator geeft aan of er de komende zeven dagen een risico op een stroomtekort bestaat en wat u als burger kan doen om uw stroomverbruik te verminderen.
Bij de nieuwe site hoort ook een Facebookpagina en de Twitteraccount @OffOnBE. De stroomindicator, die de situatie op het elektriciteitsnet per dag weergeeft, is ook beschikbaar als app voor Windows Phone, Android en iOS.

08 okt

0 reacties

Open Bedrijven Dag: we mochten ruim 1800 bezoekers verwelkomen.

Tijdens de open bedrijven dag zondag 5 oktober 2014 vonden ruim 1800 geïnteresseerden de weg naar onze turbine Brabo. Zij konden een kijkje nemen onderin de turbine en kregen heel wat informatie van onze enthousiaste gidsen. De kinderen waren druk bezig in de workshop "druk met windenergie", luisterden aandachtig tijdens een gidsbeurt op kindermaat, leefden zich uit op het Wase Wind springkasteel en toonden hun kunsten op de gekke fietsen.       

25 jul

0 reacties

Nieuwsbrief zomer 2014

Inhoud:

  • een korting of ristorno
  • uitnodiging activiteitenweek 2 - 5 oktober
  • Wase Windstroom voor 7 gemeenten en Waasland Shopping Center
  • verslag Dag van de Wind
  • graag bindende doelstellingen energiebesparing
  • stijging nettarieven?
  • vlindervriendelijke aanplantingen

U kan deze nieuwsbrief op 2 verschillende manieren afdrukken:
Optie A: u drukt het document gewoon af, elke pagina van de nieuwsbrief wordt op een afzonderlijk blad afgedrukt.
Optie B: u kiest voor de printinstelling liggend of landscape en de pagina's worden (uitgezonderd pg 1) per 2 op een blad gedrukt, zodat u geen onnodig papier gebruikt.