Nieuws

Certificaten

  • partner
  • partner

Nieuws

Mijn Wase Wind

06 jul

0 reacties

Samen met Wase Wind deelnemen aan ballonloop 2016

Neem op zondag 4 september 2016 samen met ons deel aan de ballonloop van de vredefeesten te Sint-Niklaas, keuze uit een afstand van 5 of 10 km doorheen het centrum van Sint-Niklaas.

03 jun

0 reacties

Uitnodiging bezoek windturbine "Nobel" 17 juni 2016.

15 juni is het de Internationale Dag van de Wind. Over de hele wereld brengt men windenergie onder de aandacht. Ook Wase Wind laat dit niet onopgemerkt voorbij gaan.

Op vrijdag 17 juni 2016 brengen 300 lagere schoolkinderen een bezoek aan onze windturbine "Nobel". Onze gidsen nemen de kinderen mee in de wonderlijke wereld van windenergie en hun creativiteit wordt aangewakkerd in de workshops " energieke windmolens". Uiteraard zal ook een kijkje onderin de turbine niet ontbreken.

Ook u, klant, coöperant of buur bent van harte welkom op vrijdag 17 juni 2016 tussen 17u en 20u om een kijkje te nemen in de turbine en kennis te maken met het Wase Wind-team.

Graag tot dan!

Locatie: Turbine Nobel, parallelweg langs de E34 ter hoogte van Sint-Gillis-Waas/Vrasene.

07 apr

1 reacties

Wase Wind opent de deuren.

Van 25 tot 29 april 2016 openen we de deuren van turbine Zwingelhoek.  Er zijn 950 leerlingen ingeschreven uit het lager en middelbaar onderwijs om kennis te maken met de fascinerende wereld van windenergie.

Onze gidsen zullen hen alles vertellen over het hoe en waarom van windenergie. De kleinsten kunnen deelnemen aan een workshop "creatief met windenergie". De leerlingen uit de middelbare scholen voeren zelf proefjes uit en ontdekken zo hoe wind wordt omgezet in elektriciteit. Uiteraard zal een kijkje onderin de turbine ook niet ontbreken.

Ook u, klant, coöperant of buur bent van harte welkom op vrijdag 29 april tussen 17u en 20u om een kijkje te nemen in de turbine en kennis te maken met het Wase Wind-team. Graag tot dan!

Locatie: Turbine Zwingelhoek, kruispunt Heikant en Moortelstraat in Zele.