Nieuws

  • Steun het windpark Goeiende

    De coöperanten van Wase Wind kunnen een extra aandeel aankopen om het windpark Goeiende in Zele financieel mee te ondersteunen.

  • Windpark Baggaart

    Wase Wind en Fortech stellen u graag een nieuw windproject voor. Windpark Baggaart, ten zuiden van de expresweg (E34) in Moerbeke en Stekene. Het windpark kan voldoende elektriciteit opbrengen voor alle gezinnen in Moerbeke en Stekene.

Certificaten

  • partner
  • partner

 

Bezoek onze windparken

Mijn Wase Wind

We ontvangen u en uw groep graag voor een uiteenzetting aan onze windturbines. Eén van onze gidsen zal u gedurende ongeveer een uur vertellen wat u al lang wilde weten over windenergie.

We vertellen u graag over de werking van de windturbines, maar eveneens over het waarom van windenergie. De ontdekking doorheen de wereld van de windenergie start aan het informatiepaneel. Wist u dat één enkele turbine genoeg elektriciteit kan leveren voor meer dan 1.000 gezinnen? U krijgt ook een idee van wat bovengronds niet te zien is, namelijk de stevige funderingen waarop de turbines rusten. Om de omvang van de turbine van dichtbij te ontdekken zal de gids u toelaten om vlak onder de windturbine te komen (tenzij het weer dit verhindert).

We wensen u een aangenaam bezoek aan onze turbines. Geniet van de kracht van de wind!

Wase Wind gidsen

Een team van Wase Wind gidsen staat klaar om te ontvangen: v.l.n.r. Eddy, Laurent, Dirk, Hilde en Jan.

Praktisch

We zoeken samen met u en met onze gidsen een passende datum. Reken op ongeveer 20 bezoekers per gids, als de groep groter is worden meerdere gidsen voorzien. Per gids wordt een onkostenvergoeding van 25 € gevraagd. Dit is te betalen ter plaatse aan de gids.

Neem contact voor meer informatie