Nieuws

  • Steun het windpark Goeiende

    De coöperanten van Wase Wind kunnen een extra aandeel aankopen om het windpark Goeiende in Zele financieel mee te ondersteunen.

  • Windpark Baggaart

    Wase Wind en Fortech stellen u graag een nieuw windproject voor. Windpark Baggaart, ten zuiden van de expresweg (E34) in Moerbeke en Stekene. Het windpark kan voldoende elektriciteit opbrengen voor alle gezinnen in Moerbeke en Stekene.

Certificaten

  • partner
  • partner

 

Onderneming

Wase Windstroom is er voor bedrijven, zelfstandigen, kmo’s en overheden die ecologie en economie trachten te verzoenen.

Wij leveren windstroom in Antwerpen-Linkeroever, Berlare, Beveren, Dendermonde, Hamme, Kruibeke, Laarne, Lochristi, Lokeren, Moerbeke-Waas, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waasmunster, Wichelen, Zele en Zwijndrecht.

 

 

 

 

 

 

Afhankelijk van uw verbruik en uw type onderneming, onderscheiden we 3 categorieën.
 

Gemengd verbruik (privé en bedrijf)

Voor kleine ondernemingen, gevestigd vlakbij de woning.

U kan overwegen om voor het particuliere contract te kiezen. Dit heeft het voordeel dat u tot eind 2015 recht heeft op de gratis kWh per aansluiting en per gezinslid.
Contacteer ons gerust.
 

Bedrijfsverbruik

Voor kleine en grote ondernemingen met een elektriciteitsafname op laagspanning met een jaargelezen meter (zoals bij particulieren).

U kiest voor het contract voor ondernemingen. We leggen u verder stap voor stap uit hoe u klant wordt.
 

Hoogspanning

Heeft uw bedrijf een afnamepunt met een ander soort meter, dan neemt u best rechtstreeks contact met ons op. We informeren u graag gepast, op maat van uw afnameprofiel.